ES KOMERC

Preduzeće ES KOMERC d.o.o. osnovano je 1992. godine u periodu velike recesije u privredi naše zemlje. Do 1992. godine preduzeće ES KOMERC d.o.o. je bilo u sastavu preduzeća JUS 3 ES iz Prijepolja čija je pretežna delatnost bila građevinskog karaktera.

Početak rada

Na početku poslovanja kao glavno tržište izabrano je tržište Crne Gore iz više razloga kao što su ­ blizina tržišta, ­ relativno dobra saobraćajna infrastruktura, ­ razvijen sistem distributivnih lanaca, ­ kvalitet i cena robe, ­ stabilnost poslovanja itd.
Kako se razvijao posao i proširivala distibutivna mreža prema kupcima, tako se ukazivala potreba za većim brojem uposlenih i proširivanjem asortimana robe.

Otvoren market “VRAČAR”

Sa konstantnim uspešnim rastom i povećanom prodajom započinju se otvarati maloprodajni objekti ­ marketi u nizu, kako u Prijepolju, tako kasnije i u Priboju i Novoj Varoši.
Prvi market “VRAČAR” otvoren je 2003. godine u centru grada i kasnije će svojim radom poslužiti kao odskočna daska za otvaranje drugih marketa.

Trgovinski lanac

Danas, ES marketi svojstveni su i po prepoznatljivom vizuelnom identitetu.
Potpuno karakterističnom izgledu prodajnog prostora doprinosi, između ostalog, pozicioniranje robe po svetskim prodajnim standardima, promo­ostrva na kojima su izloženi proizvodi sa mesečnih akcijskih sniženja, kao i viseći putokazi koji olakšavaju snalaženje po objektu.

STANDARD ISPRED SVEGA

Zadovoljstvo, kvalitet, poslovnost i pravedan odnos prema svim poslovnim partnerima i kupcima su moto naše firme.
Osnovni principi kojima se rukovodimo su:

­PRECIZNOST U RADU


INTEGRITET

ODGOVORNOST


ODLUČNOST

ODMERENOST


STRPLJIVOST

­UČENJE NA TRŽIŠTU


­ AGILNOST

Mišljenje naših potrošača

U žiži našeg interesovanja prioritet imaju potrošači, sa kojima se trudimo da svakodnevno izgradimo što bolji odnos kako bismo im uvek pružili samo najbolje, moramo zaslužiti njihovu lojalnost i poverenje, snabdevajući ih hranjivim, zdravim, sigurnim i pristupačnim proizvodima i ophodeći se prema njima onako kako želimo da se drugi ophode prema nama ­ pravedno i sa poštovanjem.

ES KOMERC, poznat kao omiljeno mesto kupovine u regionu. Zasluženo lider u prodaji robe široke potrošnje.

Tradicija i prepoznatljivost.
ES KOMERC svoj imidž uspešno izgradjuje godinama u nazad.

Nove investicije, nove pobede!
Razvoj agrobiznisa u cilju iskorišćenja prirodnih potencijala regiona.