HEMANI GROUP je firma osnovana 1949. godine u Karačiju u Pakistanu pod nazivom M.Hussain Esmail & Co. od tada je firma napredovala ne samo u lokalnom smislu već i je pridobila i izuzetno dobra međunarodna priznanja. Osnovna delatnost Hemanija je spravljanje biljnih i medicinskih preparata i proizvoda koji su rasprostranjeni širom sveta. Sedište firme je trenutno u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zemlji sa većom stabilnošću boljih uslova i šire perspektive.
Proizvodnja biljnih proizvoda obavlja se na najprirodniji način u korist potrošača i uz visok nivo kontrole kvaliteta kako bi se stvorili najbolji proizvodi neophodni za zdrav život. Proizvodi su već zaradili ogroman tržišni ugled u severnoafričkim zemljama koji raste u oblasti Bliskog istoka Severne i Zapadne Azije. Asortiman proizvoda obuhvata biljne čajeve eterična biljna ulja proizvode za negu kože negu kose biljne sapune kreme masti i ostale kozmetičke preparate. Za balkansko tržište generalni zastupnik i distributer je firma ES KOMERC d.o.o. Prijepolje u čijim objektima možete pronaći naše proizvode. Proizvodi su 100% prirodni i pomažu u očuvanju Vašeg zdravlja i lepote.
PortfolioBILJNA ULJA I ZAČINI

ČAJEVI

SAPUNI

KOZMETIKA (nega kože i kose)

MED

AROMATERAPIJA


HEMANI GROUP u ponudi ima 73 vrste čistih biljnih ulja, od kojih su mnoga egzotična.
Dobijena su ekstrakcijom visokokvalitetnih biljaka najmodernijom tehnologijom i za to su nagrađivani nagradama za vrhunski kvalitet, najbolji izvoznik i kao brend godine 2006, 2007, 2009.
Svake godine učestvuju na najpoznatijem sajmu hrane u Dubaiju GULF FOOD. Njihov logo je ŽIVITE PRIRODNO (Live Natural).

KATALOG PROIZVODA